Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun asennus Helsinki, espoo, koko uusimaa

meiltä Mitsubishin ilmalämpöpumput asennettuna

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaimmat ilmalämpöpumppumerkit. Koulutetuilla työntekijöillämme on tarvittavat kylmäasennusluvat ja ammattitaito asennustöihin. Asennustyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia, jolloin maksat itse asennuksesta vain 55%. 

Laadukkaan ilmalämpöpumpun takaisinmaksuaika on vain n. 4-7 vuotta. 

Ilmalämpöpumppu joka ei pakkasia ja helteitä säikähdä

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumpun erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa ja viilennät isonkin asunnon edullisesti.

Useat vakiona olevat lisävarusteet lisäävät asumisviihtyvyyttä ja tekevät laitteen käytöstä entistäkin helpompaa. Kodissasi on aina raikas ilma ja sopiva lämpö vuoden ympäri!

Ilmalämpöpumppu korkeaa laatua ja tyylikästä designia arvostavalle

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun on muotoiltu modernisti, värivaihtoehdot on suunniteltu sulautumaan sisustukseen, paras energiatehokkuus ja huippuunsa hiotut tekniset ominaisuudet nostavat asumisen Premium-tasolle. Ei ihme, että Mitsubishi Electric LN on Suomen myydyin ilmalämpöpumppu.

Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan. Hanki nyt omasi!

Miellyttävä viileys kotiin ja toimistoon!

Mitsubishi Electric HR -malli on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

Pienikokoinen HR-mallisarjan ilmanjäähdytin on helppo sijoittaa kaikkiin, myös mataliin, tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Tyylikkäästi muotoiltu sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen.

Voit ohjata laitetta vaikka sohvalta tai työtuolilta vaivattomasti selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Myös muut mallit ja merkit tarjouksella

Ilmalämpöpumpulla säästät energiakustannuksissa jopa yli 30 %

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen

Ilmalämpöpumppu voi auttaa alentamaan lämmityskustannuksia jopa yli 30 %. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa lämmittääkseen sisätiloja. Ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus on usein korkeampi kuin perinteisten lämmitysjärjestelmien, kuten sähkö- tai öljylämmityksen.

Säästä lämmityskustannuksista

Ilmalämpöpumpun käyttö vähentää perinteisten lämmitysjärjestelmien käyttöä, mikä voi johtaa huomattaviin säästöihin energiakustannuksissa. Ilmalämpöpumput ovat myös ympäristöystävällisempiä kuin perinteiset lämmitysjärjestelmät, koska ne kuluttavat vähemmän energiaa ja tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Ilmalämpöpumppu lisää asumisen mukavuutta ja on helppo käyttöinen

Ilmalämpöpumppu on helppo asentaa ja käyttää. Se voidaan asentaa lähes mihin asuntoon vain, paitsi parvekkeettomaan kerrostaloasuntoon. Ilmalämpöpumpun avulla pidät huoneistosi lämpötilan tasaisena, talvella lämpimänä ja kesällä viileänä.

Ilmalämpöpumppu nostaa talon arvoa

Ilmalämpöpumpun kiistattomat hyödyt on yleisesti tiedossa ja jos olet myymässä asuntoasi, voi ostokohde vaikuttaa ostajan näkökulmasta houkuttelevammalta.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta!