Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto Espoo ja koko uusimaa - yksityisille, taloyhtiöille sekä liikekiinteistöille

Kiinteistöhuolto palvelut

Tarjoamme kiinteistöhuoltopalveluja kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille Espoossa ja koko Uudellamaalla. Kiinteistöhuoltoon kuuluvat mm. kiinteistöjen pihojen nurmikonleikkuut, lumenauraukset, hiekoitukset, pensasaitojen siistimiset, rappujen siistinä pito sekä muu ulkoalueiden hoito. Huolehdimme myös teknisestä kiinteistönhoidosta, huoltokirjojen ylläpidosta sekä lvi-huoltotoimenpiteistä.

Ammattitaitoinen kunnossapito ja kiinteistöhuolto varmistaa kiinteistöjen arvon säilymisen ja nämä yhdessä takaa asumisviihtyvyyden. Me Vakitekillä tiedämme, kuinka tärkeää on, että kiinteistöhuollon ammattilainen on luotettava ja tekee mitä lupaa.  Haluamme, että asiakkaillamme on turvallinen tunne siitä, että vieressä on luotettava yhteistyökumppani.

Kiinteistöhuollon tavoitteena on varmistaa kiinteistön turvallisuus ja toimivuus sekä luoda asukkaille tai käyttäjille viihtyisä ja terveellinen ympäristö. Hyvin hoidetulla kiinteistöllä on myös parempi arvo ja se houkuttelee paremmin uusia asukkaita tai käyttäjiä.

On tärkeää, että kiinteistöhuolto hoidetaan ammattitaitoisesti ja luotettavasti, jotta kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa ja asukkaat tai käyttäjät voivat nauttia turvallisesta ja mukavasta ympäristöstä. Tarjoamme ammattitaitoisen henkilökunnan ja erikoisosaamisen kiinteistöjen ylläpitoon ja kunnossapitoon Espoossa sekä muualla Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää kiinteistöhuollosta.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöjen kiinteistöhuolto

Kotien kiinteistöhuolto

Päivystys 24h

Huoltokirjojen ylläpito

Ulkoalueiden hoito

Tekninen kiinteistöhoito

Pyydä tarjous kiinteistöhoito palveluistamme!