Sähkötyöt

Sähkömies -ja sähkötyöt Espoo ja koko uusimaa

Sähkötyöt ammattitaidolla

Tarjoamme niin pienet kuin suuret sähköurakoinnit avaimet käteen pakettina. Meiltä onnistuu nopealla aikataululla kodin pienet sähkötyöt ilman pitkiä odotuksia. Meillä on kokemusta myös laajamittaisista sähköasennusurakoista niin uudiskohteissa kuin saneerauskohteissa. Pieni ja ketterä yrityksemme pystyy tarjoamaan sähköasennuspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Meille huolellisuus ja turvallinen työskentelytapa on tärkein prioriteettimme.

Sähköasennuksia teemme niin tuntityönä kuin urakkanakin. Sähköasentajamme ovat koulutettuja asentajia, joiden sertifikaatit ovat kunnossa. Voit luottaa siihen, että meiltä saat laadukasta työnjälkeä ja hyvää asiakaspalvelua.

Teemme mm. valaistuksen asennuksia, pistorasioiden ja kytkinten asennuksia, hälytysjärjestelmien asennuksia, sekä monia muita tehtäviä. Sähkötyöt vaativat erikoistunutta tietoa ja taitoa, jotta ne voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti.

On tärkeää, että sähkötyöt suoritetaan aina ammattilaisen toimesta turvallisuussyistä. Väärin suoritetut sähkötyöt voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita, kuten tulipaloja ja sähköiskuja, joten ammattitaitoisen sähköasentajan käyttäminen on aina suositeltavaa.

Sähköpalvelut

Kotien sähkötyöt

Kiinteistöjen sähkötyöt

Urakointi

Huolto

Pyydä tarjous sähköasennus palveluistamme!